Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

Curs de KOBIDO

Formadora:  Natalia Bravo

Curs 2017

Duració: 2 nivells i Superior

Dates:

  • Nivell I (25 hores): Dilluns 6, 13, 20 i 27 de Novembre i 4 de Desembre de 15h a 20h
  • Nivell II (24 hores): A programar
  • Superior (16 hores): A programar

Preu: 

  • Nivell I: 250€ + 50€ matrícula
  • Nivell II: 250€ + 50€  matrícula
  • Superior: 175€

Descarrega el programaCurs de Kobido 

Telèfon: 629 47 99 46

DETALLS

El massatge Kobido, és un massatge facial japonès, desenvolupat per augmentar la salut i la longevitat, posant èmfasi en la prevenció, abans que en la cura.

És una branca de la Medicina Tradicional Japonesa, com Anma i l’Acupuntura. Una combinació profunda de conceptes mèdics i tècniques facials japoneses tradicionals del massatge.

Elimina l’estrès i les tensions que s’acumulen a la part superior del cos, escot, coll, cara, crani … una zona que tenim bastant oblidada i en la qual es reflecteixen els signes derivats del dia a dia. Ajuda a alliberar l’energia i la tensió bloquejada en els músculs facials, principals i del coll.

Correctament administrat, augmenta la bellesa (ajuda a prevenir arrugues i taques d’edat), remou toxines del rostre i Equilibra el Chi o energia vital per millorar la salut general. Encara que es realitza a la part superior, és un massatge que té efecte sobre tot el cos.

El massatge ajuda a rejovenir i reparar el teixit facial i prevé i redueix l’impacte del procés de l’envelliment. Amb un tacte ràpid i rítmic, s’estimula el sistema nerviós, es millora la circulació de la sang i el flux limfàtic, es consoliden i s’entonen els músculs, i s’equilibra el flux de l’energia a la cara.

És un  massatge diferent a qualsevol altre massatge facial.

El massatge facial japonès se centra en la condició de la pell, els músculs subcutanis i el Chi, l’energia vital, per així millorar l’aspecte del nostre rostre i mantenir una òptima salut.

Curs dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades en iniciar-se o ampliar el seu coneixement en tècniques manual i a professionals de la salut, terapeutes naturals o estètics.

Impertit per: Natalia Bravo (formada per Vipal Cohen, aconseguint el nivell 3 o mestratge)

Després de llicenciar-se en Disseny Gràfic i d’interiors, a la Universitat BAU de Barcelona i havent treballat en Publicitat, va sentir una necessitat especial d’investigar mètodes alternatius de desenvolupament personal i transformació interior, a través de proporcionar benestar i poder treure el nostre jo interior per sentir-nos bonics de dins cap a fora.

Així va ser com va realitzar diferents tallers, cursos i formacions que la van anar formant com a terapeuta i apropant al seu objectiu.

En l’actualitat és Mestra en Kobido, terapeuta floral, reflexòloga podal i esteticista holística.

Material necessari: Una tovallola de mà i roba còmode.

PROGRAMA DEL CURS

  1. Nivell I (24h): Fonaments del Massatge Facial Japonès.

Conceptes japonesos de salut i bellesa 30 exemples de les tècniques facials del nivell l tècniques de massatge per al coll, tècniques japoneses manuals facials de drenatge com combinar totes les tècniques per crear un massatge facial japonès bàsic minuciós

  1. Nivell II (24h): Massatge Facial Japonès Avançat.

Perfeccionament de les tècniques del nivell I Tècniques facials japoneses del massatge. Tècniques del massatge per a les tècniques posteriors del massatge, del coll, del cap i del cuir cabellut

Com combinar totes les tècniques (nivells I i II) per crear un tractament facial japonès complet del massatge.

  1. Superior (16h): Lifting sense cirurgia estètica amb Shiatsu en rostre.

En aquest taller el massatge facial japonès es combina amb teràpia del meridià i dels punts per estimular suaument els nervis facials. Aquest estímul ajuda a restablir l’equilibri físic, psicològic i espiritual. L’estímul de acupressió és un dels millors mètodes per prevenir les arrugues reductores i ajuda a mantenir un aspecte facial jove, radiant i sa. A més de millorar l’aspecte i la salut del teixit fi facial, la combinació de l’estímul acupressió i del massatge facial japonès dóna lloc a una relaxació profunda del cos-ment.