Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

Curs de Reflexologia Podal Holística

Formadora:  Maria Solsona

Curs 2017 -2018: Inici: Octubre 17 / Termini: Febrer 18

DURACIÓ: 5 mesos (70h)

Cap de setmana: DISSABTE de 9h a 14h  i 15:30h a 19h; DIUMENGE: de 9h a 14:30h.

Dates: 

7-8 Octubre 17 / 4-5 Novembre 17 / 2-3 Desembre  17 / 13-14 Gener 18 /  10-11 Febrer 18

Preu:

120€ al mes + 50€ de matrícula si es fa la reserva abans del 25 de Setembre

125€ al mes + 50€ de matrícula si es fa  la reserva a partir del 25 de Setembre

Certificat: S’entregarà un DIPLOMA d’assistència al finalitzar el curs.

Descarrega el programa: Programa Reflexologia Podal Holistica

Reserva la teva plaça al 629479946

DETALLS

reflexo

La reflexologia holística és una especialitat terapèutica que ajuda a la persona a resoldre problemes del cos i conflictes de l’ànima. Des d’una mirada integral proposa un camí de creixement i transformació. El seu plantejament psicocorporal es basa en l’aplicació d’estímuls manuals en les àrees reflexes dels peus, complementant amb tècniques verbals que inciten a l’autoconeixement.

Amb aquest curs aprendràs un mètode complet d’aquesta teràpia.

Sota un sòlid marc teòric aquest curs t’aportarà una exhaustiva i detallada aplicació pràctica de les tècniques manuals i verbals. També aprendràs com aplicar sessions generals i específiques per tractar problemes puntuals, així com realitzar la lectura dels peus i una interpretació holística dels símptomes corporals que facilita la descodificació dels missatges que emet el cos a través dels desequilibris.

 Curs dirigit a totes aquelles persones que, sense coneixements previs, volen aprendre la tècnica de Reflexologia Podal i, també a professionals de la salut que vulguin ampliar la seva pràctica laboral.

 

A càrrec de Maria Solsona Pairó, Naturòpata, especialitzada en Flors de Bach, Reflexologia Podal Holística i Tècnica Metamòrfica. Professora de Flors de Bach i Reflexologia Podal des de 2002

PROGRAMA

 1. INTRODUCCIÓ. RESSENYA HISTÒRICA DE LA REFLEXOLOGIA
 2. LA MIRADA HOLISTICA: Salut i malaltia./ Malaltia i energia./ La relació cos-ment i esperit. / L’auto-curació. / L’aprenentatge que proposa la malaltia.
 3. LA REFLEXOLOGIA: Definició. / L’abast de la reflexologia holística. / Concepte d’àrea reflexa./ Estímul de les àrees reflexes./ Els abastos de la reflexologia holística. / Reaccions./ Precaucions./ Contraindicacions.
 4. UNA APROXIMACIÓ A L’ANATOMIA DEL COS HUMÀ: Els sistemes corporals./ Termes anatòmics
 5. ANATOMIA DEL PEU
 6. EL COS REFLECTIT ALS PEUS
 7. LA PRÀCTICA: L’ambient i els elements necessaris./ Cures i atenció al pacient./ La postura i cures del reflexòleg.
 8. LA PRIMERA ENTREVISTA: Fitxa de dades del pacient. Model./ Raons, utilitat i importància de les diferents dades que es recopilen a la fitxa./ El diàleg amb el pacient./ Introducció a les tècniques verbals.
 9. LECTURA DELS PEUS: Observació visual i tàctil. / Observacions específiques per àrees. / Altres signes./ La tipologia.
 10. CODI ÈTIC DEL REFLEXÒLEG
 11. EL TRACTAMENT: La primera entrevista./ Les sessions. Freqüència./ Durada del tractament./ Característiques i aptituds del reflexòleg holístic.
 12. LES TÈCNIQUES: Tècniques manuals./ Tècniques manuals de començament, integració i tancament./ Tècniques de mobilització.
 13. SISTEMA NERVIÓS I ÒRGANS DELS SENTITS: Aproximació anatòmica. / Àrees reflexes i tècniques de treball./ Sessió general del sistema nerviós./ Emocions i altres causes que afecten el sistema nerviós i el seu tractament.
 14. SISTEMA ENDOCRÍ I REPRODUCTOR: Aproximació anatòmica. / Àrees reflexes i tècniques de treball./ Sessió general per al sistema endocrí i reproductor./ Emocions i altres causes que afecten el sistema endocrí i el seu tractament.
 15. SISTEMA LIMFÀTIC: Aproximació anatòmica. / Àrees reflexes i tècniques de treball./ Sessió general per augmentar l’acció del sistema immunològic. / Emocions i altres causes del sistema immunològic i el seu tractament.
 16. SISTEMA CIRCULATORI: Aproximació anatòmica. / Àrees reflexes i tècniques de treball./ Sessió general per al sistema circulatori./ Emocions i altres causes que afecten el sistema circulatori i el seu tractament.
 17. SISTEMA RESPIRATORI: Aproximació anatòmica. / Àrees reflexes i tècniques de treball./ Sessió general per al sistema respiratori./ Emocions i altres causes que afecten el sistema respiratori i el seu tractament.
 18. SISTEMA DIGESTIU: Aproximació anatòmica. / Àrees reflexes i tècniques de treball./ Sessió general per a la regulació de l’aparell digestiu./ Emocions i altres causes que afecten el sistema digestiu i el seu tractament.
 19. SISTEMA URINARI: Aproximació anatòmica. / Àrees reflexes i tècniques de treball./ Sessió general per al sistema urinari./ Emocions i altres causes que afecten el sistema urinari i el seu tractament.
 20. SISTEMA LOCOMOTOR: Àrees reflexes i tècniques de treball per a la columna vertebral./ Àrea pèlvica i extremitats inferiors./ Tronc i extremitats superiores./ Coll i cap./ Emocions i altres causes que afecten el sistema locomotor i el seu tractament.
 21. EL ROL DEL REFLEXÒLEG HOLÍSTIC: Forma de treball i actitud del reflexòleg holístic.
 22. PRÀCTICA COMPLETA ENTRE ALUMNES: La pràctica es va duent a terme al llarg de tot el curs, hi ha pràctica del que es va aprenent. A les últimes trobades practiquem i rebem  les sessions completes entre alumnes, tal com es desenvoluparà després en la consulta cada un amb els seus pacients.