Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

Formació Ho’oponopono a Mataró

Imparteix: Mª Carmen Martínez Tomás

MAIG 2017

Dates i Horari: DIMARTS 2, 9, 23 i 30 de 19h -21h

Aportació: 150€

DETALLS

llibres_hooponopono

 

Aquesta formació té un màgic objectiu: inspirar-te per desenvolupar el teu poder personal a tots nivells: físic, energètic, emocional, mental i espiritual amb la finalitat de integrar la teva pròpia divinitat en la teva humanitat. Ens proporciona les senzilles pràctiques que ens capaciten per desenvolupar les actituds i emprendre les accions que ens permetran viure a la terra, amb pau, harmonia, alegria i serenitat interior.

Una formació dirigida a tota persona, terapeuta o professional que vulgui aprofundir en el coneixement ancestral Huna per a la resolució de conflictes amb el mètode de Ho’oponopono aplicat a la vida diària.

Una oportunitat per capacitar-se per resoldre els teus propis desafiaments, al mateix temps que es prepara per acompanyar eficaçment els altres en els seus propis processos d’evolució personal i professional.

ALOHA: DESCOBREIX EL TEU PROPI PARADÍS

FORMACIÓ HO’OPONOPONO AVANÇAT MATARO MAIG 2017

Programa.

Ho’oponopono dimarts 2 de Maig

Capacitació teòric-pràctica del mètode Ho’oponopono

Autogestió emocional amb Ho’oponopono per assolir la pau

Ho’oponopono dimarts 9 de Maig

Reset. Sanació ancestral del llinatge familiar

Altres modalitats de pràctica amb Ho’oponopono

Esperit de Aloha dimarts 23 de Maig

Principis Universals i la seva aplicació pràctica en la vida diària

Actituds i Habilitats per transformar la realitat

Esperit de Aloha dimarts 23 de Maig

Activació del cos energètic. Ser llum.

Viure amb comunió amb la pròpia divinitat.

METODOLOGIA

Els tallers són teòric-pràctics, proporcionen d’una forma pràctica i senzilla les eines i habilitats necessàries per aconseguir el nivell de consciència que ens permeti comprendre primer i resoldre després nostres pròpies limitacions, fins a arribar a ser el catalitzador de la nostra pròpia sanació.

Dirigits a aprofundir en la comprensió i la pràctica de l’ensenyament i les tècniques de l’ancestral saviesa Huna, per mantenir de forma constant el nostre cos, la ment i l’esperit vibrant en una elevada freqüència de vibració.

Ens capaciten per recuperar la pau interior i la manera de viure la nostra existència en plenitud, buscant l’harmonia en totes les nostres relacions, amb prosperitat i alegria en el cor.

El coneixement ens inspira i capacita per viure la nostra existència en plenitud, buscant la pau interior i l’harmonia en totes les nostres relacions, vivint la vida amb alegria en el cor.

Practicar aquesta antiga tradició ens impulsa a recuperar la nostra pròpia saviesa, per tal d’experimentar una nova forma d’estimar-nos a nosaltres mateixos, als altres i al món.

El camí per assolir la pròpia felicitat i convertir-se en un Ésser despert, un autèntic sanador.