Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

Grafologia Emocional

Formadora: Floren Solà Basas

Data: Inici 3 de Març 2017 – Final 12 de Maig 2017

Duració: 10 sessions de 2 hores

Horari: DIVENDRES de de 17h a 19h

Aportació: 200€

Telèfon: 629 47 99 46

DETALLS

grafologia-emocionalA través de la GRAFOLOGIA EMOCIONAL podem descobrir el veritable sentir, les emocions que ens dominen, els sentiments que ens causen por, malestar, ansietat, solitud, timidesa, depressió i actuar sobre ells i canviar-los en emocions agradables que ens produeixen plaer, benestar i equilibri.

En aquest senzill i pràctic curs aprendrem a realitzar l’anàlisi del trets alterats de les escriptures relacionant la paraula amb el seu significat, i aplicant les lleis de la interpretació grafològica.

  • Coneixerem les emocions amagades darrera dels nostres sentiments i accions per actuar sobre elles positivament.
  • La Grafologia Emocional consisteix en una senzilla tècnica d’evolució personal, l’objectiu de la qual es descobrir les causes dels nostres conflictes i trobar la formula adient i eficaç per a obtenir un estat de benestar i satisfacció personal.
  • Es realitza utilitzant l’autoconeixement a través de la grafologia emocional, el poder les imatges mentals, l’escriptura i el dibuix terapèutic. Aprenent pautes i exercicis gràfics combinats amb tècniques de gestió de pensaments, records i emocions per tal d’assolir un bon grau de benestar i autoestima.

L’escriptura no menteix i permet mostrar les facetes ocultes, aflorar emocions i sentiments reprimits que ni tant sols coneix la persona que escriu.

PROGRAMA

1. Breu descripció del què és la Grafologia, què estudia, com funciona, per a què serveix, aspectes bàsics: simbolisme de l’espai, gèneres gràfics, la signatura, les lletres reflexes i els gests tipus. Endinsant-nos en la GRAFOLOGIA EMOCIONAL: Què és i en què consisteix, què s’entén per GRAFOESTIMA.

2. Les emocions. L’autoestima y autoconeixement a través de l’escriptura. Canviar el “no estic bé”, per “què bé que estic”

3. La importància dels colors en la Grafologia emocional. Les lleis de l’èxit.

4. La grafologia emocional y les lletres. Signes d’alarma en l’escriptura: Trets d’angoixa en l’escriptura, les obsessions, la culpabilitat, les pors.

5. El poder de les imatges mentals. Interpretació de la figura humana. La redacció i els dibuixos. Exercicis per a una ment positiva.

6. Autodisciplina, voluntat, intel·ligència emocional en els escrits.