Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

La Quarta Dimensió

Professor:  Denis Astelar

Data: Febrer 2017

Horari: 3 opcions

Opció A: Dijous de 10h a 12h

Opció B: Dijous de 18h a 20h

Opció C: Dijous de 20h a 22h

Preu: 80€ al mes

Telèfon: 678 615 602

denisastelar

DENIS ASTELAR

DETALLS

quartadimensio

Saviesa i Viatge cap el Creixement Interior

La Quarta Dimensió és un estat de Consciència, una actitud davant la vida i davant els reptes que en ella sorgeixen. Una percepció diferent de la realitat que és accessible a tot Ser però assimilat, comprès i activat de forma única i personal segons l’estat evolutiu de cadascú.

A través de la informació, reflexió i assimilació de cadascuna de les canalitzacions rebudes al llarg de tota una vida i que són compartides en el meu curs, els canvis que es provoquen interiorment són gegants, igual que l’evolució que es produeix quan s’apliquen en el dia a dia i es descobreix que l’important en aquest planeta no és comportar-se com un ésser espiritual, sinó comportar-se com una persona, provocant en l’energia de l’ésser Humà un Salt Quàntic.

Una persona realitza una gran transformació interior o un salt quàntic quan la seva vida, les seves decisions, la seva actitud i en definitiva la seva energia, salta d’una dimensió d’existència a una altra, en un sentit figurat, fer un salt quàntic significa prendre un risc, entrar en un univers nou sense un mapa a seguir i sent conscient que un tem al que desconeix i entrant en aquesta zona desconeguda, cauen altes barreres i s’obren opcions abans vetllades.

Salt quàntic és un terme pres del vocabulari de la Física Quàntica, la ciència de les possibilitats que tan profund ha calat en la societat actual a causa de la capacitat de cohesionar ciència, tecnologia i espiritualitat.

La Física Quàntica és considerada com la ciència més poderosa concebuda pels éssers humans, la qual requereix replantejar conceptes com ara el temps i l’espai, religió i espiritualitat, matèria i energia i la relació de com opera la consciència humana a tot el conjunt. També té implicacions sorprenents en relació amb el nostre potencial i el poder de la nostra ment i com aquesta actua en funció de determinades lleis Universals.

Si aquesta idea de fer un salt quàntic en la teva vida et sembla interessant, has de començar a enfocar-te en les possibilitats, en lloc de limitacions i obstacles. Donar un salt quàntic significa anar més enllà dels teus bloquejos, de les pors i de les culpes. Si canvies la teva manera de pensar i la teva actitud davant la vida i davant els altres, tindràs la possibilitat de comprendre moltes de les experiències que has viscut i crear / projectar les experiències futures. Has de deixar que el teu cor et guiï, en lloc de limitar-te per les teves percepcions o pel que sembla ser. Recorda: les aparences enganyen perquè res és el que sembla

Des de la meva infantesa fins a l’actualitat, he estat capaç de percebre diferents energies amb Ensenyaments, Percepcions i Reflexions tan profundes que van crear en La meva una transformació total i una visió molt diferent, proporcionant-me eines i habilitats per veure més enllà dels cinc sentits i fer un canvi radical en les meves prioritats com a persona.

El curs La Quarta Dimensió és per tant un viatge, un recorregut a tots aquests Ensenyaments que com psíquic he rebut, comprès i assimilat. Compartint amb tots el que ho desitgen aquesta invitació al Salt Quàntic i a la percepció de diferents realitats que ens ofereix l’Univers i les diferents freqüències que l’habiten.

En ser un curs vivencial i interior, amb el pas de les setmanes en cada persona es produeix una millora exponencial, un obertura de consciència, un resultat extraordinari.

Per aconseguir aquesta bella transformació, l’únic que es necessita és voluntat i per descomptat renunciar a les velles creences i patrons de pensament limitants que no permeten anar més enllà. Creu-te que és possible i comporta’t com si aquest canvi ja existís i estigués creixent sense parar dins Teu.

La Por és el teu company més limitant i perillós, així que no li donis més importància de la que es mereix en la teva vida.

Una persona perduda no és aquella que no sap on va, sinó que és aquella que no sap on és. Així que per saber en quin punt del camí es troba cada Ser, ha de saber que té potencial de sobres per aconseguir el que es proposi i el que ha estat faltant és tan sols la decisió, les ganes de ser un mateix i no un reflex de les persones que ens han envoltat al llarg de tota la vida.

Un salt quàntic no és una cosa per la que hagis de esforçar-te, només has de deixar que passi. Quan facis un Salt Quàntic descobriràs moltes coses noves sobre tu mateix, es tracta d’una experiència fascinant d’autodescobriment, d’una metamorfosi. I el moment perfecte per fer un salt quàntic és ara.

Tot el que necessites està dins de Tu, l’oportunitat, el moment, la capacitat, sense necessitat de res més, Només dóna el pas!

T’espero a La Quarta Dimensió,

‘Obre el teu cor, eleva la teva Consciència i dóna un Salt Quàntic!

 Programa

Primera Part: El concepte d’Energía

 • Què és l’Energia?
 • Les Dimensions Vibracionals.
 • La Dualitat Universal.
 • L’Aura i les seves propietats.
 • Els Xacres: TOT sobre aquests Vòrtex d’Energia.

Segona part: Coneixent el nostre Món

 • L’Era d’Aquari: significat i Missatge.
 • El Karma i Dharma
 • El procés reencarnatiu (La Partida).
 • Els 7 Principis Universals.
 • Els Dons Espirituals.
 • El Camí cap al Propi Mestre Interior.
 • El món dels Éssers de Llum i la seva manifestació.

Alguns objectius del curs:

* Aclarir la ment.
* Utilitzar i augmentar la teva energia vital.
* Connectar amb els teus sentiments més interns.
* Escoltar el teu Cor.
* Elevar i Evolucionar de manera Espiritual.
* Obtenir saviesa i aclarir coneixements.
* Veure la vida amb uns altres ulls.
* Obtenir Benestar – Serenitat – Pau interior.
* Alliberar Stress – Ansietat Pors.
* Recuperar la confiança en tu mateix.
* Recobrar el control de la teva vida.
* Alliberar-se de les limitacions i els obstacles que no et deixen avançar.
* Aprendre a prendre decisions.

Material Necessari: Llibreta, llapis i / o Gravadora.

El curs inclou el subministrament d’apunts específics, fitxes de treball, el diploma d’assistència i la Iniciació Espiritual.

www.academiahermes.com