Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

Mini-Retirs Meditació

terapia-misticaLa pau, l’amor i la felicitat són la nostra veritable naturalesa. Mitjançant el silenci de la meditació i la irradiació de Llum espiritual que rebem en aquestes trobades, podem vivenciar-ho de forma directa, i avançar així en la comprensió de nosaltres mateixos.Què es pot experimentar a través de la meditació?

  • Accés a nivells de consciència superiors, en els quals es pot obtenir experiència directa de l’Ésser.
  • Una relaxació física molt profunda.
  • Sanació a nivell mental i físic.
  • Una major sensació de benestar, harmonia, optimisme i goig.
  • Guia interior i desenvolupament de la intuïció

Son tres mini-retirs de Meditació dirigits por Renato Navarrete, deixeble i instrument del Mestre José.

Estareu envoltats d’una atmosfera tranquil·la i fraternal, adequada per a  desenvolupar fructíferes pràctiques espirituals.

Els mini-retirs seran de règim extern i es duran a terme els dies 20 i 21 de Maig 2017.

Les activitats començaran el dissabte dia 2 a les 9:30 hores del matí. A aquesta hora s’obrirà la porta i es començaran les inscripcions. Després, a les 10:00h començaran les activitats.

Per la tarda s’obrirà la porta a les 15:30h i les activitats començaran a les 16h.

El diumenge s’obrirà la sala a les 9:30 hores del matí, a les 10:00h començaran les activitats. És convenient arribar amb 20 minuts d’anticipació.

Aquelles persones que així ho desitgen podran portar el seu dinar i prendre’l en el centre  o si ho prefereixen tindran una pausa de dues hores per anar a la seva casa o dinar en algun lloc a prop.

Es recomana portar roba còmoda i no sorollosa, mitjons (uns d’ús exclusiu per a la sala), llibreta i bolígraf. El centre disposa de dos vestidors,  així que les persones que així ho desitgin podran portar la seva roba i canviar-se en el lloc.

L’aportació o aportacions per a participar en un o més mini retir/s serà de:

  •   1 mini-retir…………….26€                     
  •   2 mini-retirs…………..46€  
  •   3 mini-retirs…………..66€         

Les inscripcions podran realitzar-se enviant un correu electrònic a evermontse@hotmail.com a partir de l’1 març i fins un dia abans del  retir. La confirmació de la plaça la tindreu quan se us contesti per e-mail a la vostra sol·licitud de reserva i es seguirà un estricte ordre d’arribada dels e-mails.

Heu d’inscriure-vos fent constar nom i cognoms, telèfon de contacte i e-mail. No es podran fer inscripcions en el mateix correu en nom d’altres persones.

Important: si alguna persona després d’haver-se inscrit finalment no pot assistir, preguem que contacti el més aviat possible amb la coordinació, ja que la seva plaça podria ocupar-la alguna persona de la llista d’espera.

“La comprensión contenta el alma, le da entusiasmo y

hace natural la práctica espiritual.”

                                                                          Maestro José