Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

Access Bars®

Terapeuta: Ana Belen Ortigosa

Preu per sessió: 

 • 60 min.: 40 € / 90 min.: 60 €
 • Bonus 3 sesiones (de 60 min.): 100 €
 • Bonus 3 sesiones (de 90 min.): 160 €

Telèfon: 635676279

Disponibilitat: Tot l’any (exceptuant els matins de dimarts i dijous, a partir de Setembre del 2017)

DETALLS

QUE SÓN LES ACCESS BARS?

Access Bars és una tècnica manual que toca 32 punts (barres) que tenim al cap, on es van emmagatzemat tots els pensaments, sentiments, idees, creences, consideracions, emocions i actituds que pensaves que eren importants en la teva vida i que són teves.

Al tocar-los, es corren, es descarreguen, i és com tocar el botó de suprimir en un ordinador. Comences a estar MÉS PRESENT A LA TEVA VIDA, i el passat ja no es projecta cap al futur de la mateixa manera. És com quan un riu després d’una tempesta, que s’ha enfangat tot i no pots veure el fons, ni el que hi ha en ell. L’efecte de les Acces Bars, seria netejar tot aquest fang (pensaments, emocions, creences acumulades) per poder tornar a veure amb claredat i descobrir el meravellós ser que hi ha en nosaltres. Fascinar amb la nostra essència i descobrir moltes més possibilitats, descartant la dualitat, la polaritat.

Es tracta que el cos aprengui a REBRE. El veritable rebre és permetre al teu cos crear altres eleccions i altres possibilitats.

Quan estàs disposad a funcionar des d’una major consciència, comences a obrir les portes a tota sanació !!!

La ciència ens diu que la forma de les cèl·lules es torna més el·líptica quan estan sent influenciades per pensaments, sentiments i emocions; que és el primer pas per emmalaltir.

Quan fem una sessió d’Access Bars s’allibera aquest impacte en les cèl·lules, permetent-les tornar a la seva forma més esfèrica, que facilita una MAJOR SALUT EN EL TEU COS.

ÉS FABULÓS EL SEU EFECTE!!!

Les Access sempre són un bon complement a altres teràpies. Ja que augmenta la consciència i ajuda a fixar tots els nous aprenentatges.

COM ÉS UNA SESSIÓ?

Les sessions duran entre 60-80 minuts.

Es poden fer en qualsevol posició que sigui adequada tant per a qui les rep, com per a qui les dóna. Però en aquesta ocasió les rebràs estirada còmodament en una llitera. I amb els suports que necessitis (coixins a la zona que requereixis, manta si cal, etc). Si tens alguna discapacitat física, ens adaptarem a qualsevol necessitat. Digues-m’ho i busquem la millor manera per a tu!!!

La primera part de la sessió farem que corri l’energia, per recarregar-te. Donarem energia al cos perquè pugui aprendre a fluir i rebre energia una altra vegada. Farem que estiguin disponibles tots els fluxos d’energia del cos, el que permetrà dissoldre més fàcilment els pensaments, sentiments i emocions, i que les Barres puguin descarregar-se més fàcilment i que el cos estigui més còmode.

La segona part serà la sessió en si d’Access, on aniré tocant molt lleugerament els 32 punts localitzats en diferents zones del cap. I treballaré la descàrrega d’aquestes barres, per donar més facilitat a la teva vida i al que anheles canviar, ja sigui físic, psíquic o emocional.

L’activació de cada barra permet esborrar els esquemes conscients i inconscients que creen les nostres limitacions, en qualsevol aspecte de la vida. En comptes de reemplaçar una idea de l’altra, permet la descàrrega del que limita. Deixa espai per la novetat, la possibilitat, el desconegut.

Cap al final de la sessió, perquè aquesta pugui ser més eficaç, tocaré uns punts on es graven els efectes de tot allò que haguem treballat. Perquè tot el que has alliberat no torni, o almenys sigui més durador.

I un cop acabada la sessió, disposaràs d’un petit reconstituent a força de líquids (especialment aigua), fruita seca i dolça. Que ajudaran al teu cos a recuperar-se després de la feina de descàrrega que hauràs fet. Sí tens alguna intolerància alimentària comenta-me-la si us plau !!! I així em podré adaptar a les teves necessitats.

Vull que la sessió sigui tot un regal per a tu, i que et sentis còmoda en tot moment. Un moment de relax i connectar amb la teva saviesa interior.

AMB PODER PER A AFLORAR EL QUE SAPS!!! Tot el que necessites està en tu!!!

 

BENEFICIS ACCESS BARS:

 • Especialment ET dóna poder en tot allò que vulguis per a tu.
 • Dissipa alguns dels bloquejos mentals, emocionals, físics i energètics que et entorpeixen en el teu dia a dia.
 • Regalar-li al cos més facilitat i alegria.
 • Reducció de l’estrès.
 • Obrir-te a rebre molt més i fer molt menys.
 • Més agilitat i facilitat per resoldre situacions, siguin conflictives o no. Més resolutius i sans en les nostres relacions personals, laborals i familiars.
 • Millora el rendiment laboral i atraiem més abundància en tots els sentits: econòmica, espiritual, afectiva, relacional …
 • Aclarir “la xerrameca” mental.
 • Dormir millor i despertar sentint-te amb més energia.
 • Ajuda en processos d’aprenentatge i en les relacions, a persones amb TDHA (trastorn de dèficit d’atenció i trastorn de dèficit de l’atenció amb hiperactivitat).
 • Facilita la concentració abans d’exàmens, proves esportives, concursos, situacions de més estrès del que és habitual.
 • Ajuda a una relaxació més profunda.
 • Augmenta l’autoestima i millora la relacions personals, potencia la comunicació amb un mateix i amb els altres.
 • A nivell físic, millora la teva condició i ajuda a enfortir aquelles parts que sents més afeblides.
 • Rejoveneix!!!
 • A les dones embarassades, millora el seu estat físic i fomenta un embaràs més conscient.
 • Crea més espai i possibilitats en la teva vida.
 • La teva vida no és com t’agradaria que fos? T’obre al canvi, si és això el que busques.
 • La teva vida t’agrada i et sents bé, però t’agradaria més possibilitats i experimentar més encara? ¿T’apassionaria veure que més és possible?
 • i molt més …

Et recomano que provis una de les SESSIONS D’ACCESS BARS perquè puguis sentir en el teu propi cos els seus beneficis!!!

ALGUNS CONSELLS PER A DESPRÉS DE LA SESSIÓ

 • Pregunta-li al teu cos ¿què necessites o desitges? El cos és savi, i possiblement després de rebre una sessió pugui desitjar més sucre, més aigua, més sal, o més energia.

En córrer les Barres estàs fent una gran quantitat de descàrrega elèctrica. La sal i l’aigua són les fonts de descàrrega. Sucre i aigua són el que el teu cervell utilitza. El teu cos pren tot el sucre i l’envia directament a tu cervell. Les descàrregues de components elèctrics de pensaments que activen la sinapsis en el teu cervell, és el que fa que necessitis sucre.

El 96% del nostre consum de sucre va al nostre cervell. Si ets un gran pensador el teu cos requerirà més sucre. I també t’ajudarà saber que gran part de l’activitat cerebral que fas, la fas al assimilar tots els pensaments, sentiments i emocions d’altres persones, pensant que són teus. És interessant observar-lo i aprendre a que això no ens desgasti la nostra font d’energia personal.

 • Observa el teu cos, com està i què necessita, és molt provable que després d’una sessió de ACCESS s’incrementin les sensacions del que està visquent / absorbint el teu cos en aquest moment. Hi pot haver un primer moment de més cansament, de neteja (diarrea, vòmit), de fer-se més patents estats d’ànim. No ho jutgis, no ho valoris com a negatiu, el teu cos t’està oferint el regal de manifestar perquè l’atenguis, que et facis més conscient, perquè així puguis, AMB TOT EL QUE SAPS, sanar-lo. Descansa, míma’t, permet-te i si cal truca’m i en parlem. L’únic que t’esta indicant és el que necessita, escolta’l amb respecte i molt d’amor!!! Possiblement si es emfatitzen sensacions, el que et sentirà bé és fer diverses sessions per asserenar i sanar. Aquí estaré per al que necessitis. No dubtis a consultar-me i en preguntar (sobretot a l’univers), les preguntes empoderen perquè ens obren cada vegada a més possibilitats. Com es pot millorar això? Què més és possible?

 

AMB UNA SESSIÓ TINC PROU?

 Moltes persones em pregunten: quantes sessions són necessàries per començar a notar canvis importants? No hi ha una única resposta.

En la meva experiència personal, van ser 3 sessions, per començar a notar canvis importants.

Encara que després de fer les tres formacions per poder ser formadora en Access Bars, vaig seguir prenent una a la setmana, perquè tenia la facilitat per a això i ha estat meravellós.

 Entre les persones a les que he donat Access he pogut observar resultats molt diferents:

Algunes persones després d’1 sessió han experimentat canvis espectaculars en les seves vides (oportunitats laborals que estaven bloquejades, fortalesa en zones que se sentien molt febles, empoderament en els seus llocs de treball, realçament de la seva autoestima en tots els sentits, una fluïdesa especial en els aprenentatges que abans no podien aconseguir.

I altres persones que han necessitats 3 o 5 per començar a observar i viure canvis significatius.

 Jo recomano començar … provant-ho!!!

Així pots valorar tu mateixa aquesta valuosa tècnica, que aquí a la Península encara es coneix poc, però que està revolucionant el Món.

I després seguir el teu procés amb el camí que escullis, siguin 3, 5 o una cada setmana !!! A gustos colors! (com diria la meva mare, sàvia dona!!!)

QUE SÓN ELS PROCESSOS VERBALS? COM COMPLEMENTEN LA SESSIÓ DE ACCESS?

Amb aquelles persones que ho vulguin, o sentin curiositat per provar, en la sessió d’ACCESS BARS, incloc preguntes obertes, sense buscar respostes. Si estàs interessat o curiós, et demanaré que em diguis que sents que t’està bloquejant, qüestions a les que vulgui posar més llum i fluïdesa.

En preguntar, desbloquegem els espais de limitació i posem claredat aquí on estem triant no tenir elecció o funcionar d’una determinada forma.

En preguntar, facilitem la presa de consciència de com podem generar una VIDA espectacular, més enllà del que hem pogut imaginar.

Sembla màgic, però així es dóna, i veuràs que tampoc cal saber el perquè (o et recomano que no busquis les explicacions / respostes). Simplement es donarà i ho viuràs amb alegria.

Senzillament permet-te gaudir-lo!!!

¡ La pregunta dóna poder !!! (i no cal buscar resposta).

Les Access Bars, són una de les tècniques dins d’un conjunt d’eines, Access Consciousness, dissenyades per ajudar-nos a desbloquejar la polaritat i la limitació de pensaments, sentiments, emocions, actituds … i poder canviar tot allò que no hem aconseguit canviar amb altres tècniques o amb els nostres recursos fins ara.

Els Processos verbals són una altra eina que t’ajudarà a desbloquejar l’energia on ens hem estancat a nosaltres mateixes per mitjà de les decisions, alineaments, conclusions a què vam arribar quan afrontem les nostres vides.

A més de les preguntes obertes, et demanaré que és “allò” que vols descrear i destruir. “Allò” al que ja no et vols alinear, seguir repetint en la teva vida, allò que no et fa feliç. I treballaré amb el “Enunciat Aclaridor”, perquè es pugui eliminar i deixi espai a una cosa nova, a alguna cosa que va a fer la teva vida més fàcil, conscient i alegre.

L’interessant del treballar amb processos verbals és que no necessitem saber cognitivament, ni entendre quina és la font exacta del problema. Simplement cridem a l’energia fent preguntes o expressant un punt de vista i deixant que la càrrega energètica es dissolgui per crear l’espai per al nou.

Treballar uns quants procéssos verbals pot donar lloc a una sensació diferent i un ésser més ple, en la teva vida. Algunes persones vivencien una sensació de lleugeresa en allò que se sentien pesades, altres experimenten marejos, ganes de plorar o formigueig en el cos, i després una sensació de serenitat, de més espai i amplitud.

Alguns bloquejos energètics canvien amb només una sessió. I altres requereixen de més repeticions, això dependrà de la densitat de l’energia que els està creant. Per això, de vegades se sentirà l’efecte de lleugeresa immediatament, i altres vegades, es trigarà algunes setmanes en què els canvis aflorin i els sentis. ¡Confia i tingues paciència!!!

 I…QUE MÉS ÉS POSSIBLE ???

ACCESS BARS I ACCESS CONS són eines molt eficaces per empoderar i fer que les nostres VIDES SIGUIN MÉS COMPLETES I MERAVELLOSES!!!

Estic desitjant conèixer-te i que tu puguis viure-ho en la teva pròpia pell !!!

T’animes a experimentar? Vol donar-li més possibilitats al teu present? Aquí estic pel que necessitis!!!

 I DES DE JA, VULL COMPARTIR AMB TU ALGUNES “PERLES” QUE ET PODEN AJUDAR A COMENÇAR AQUEST CANVI QUE ESTÀS BUSCANT

Utilitza aquest mantra (unes 10 vegades) al despertar-te i abans d’anar-te’n a descansar / dormir.

TOT ARRIBA A MI AMB FACILITAT, GOIG I GLORIA “

I … per millorar tot el que s’estigui dient en el teu dia a dia…

“QUÈ MÉS ES POSSIBLE?”

“COM ES POT MILLORAR AIXÒ?”

“QUÈ MÉS POT SER POSSIBLE QUE MAI ABANS HAGI IMAGINAT?”

“QUÈ TAL SI AVUI ÉS EL COMENÇAMENT D’ALGUNA COSA DIFERENT?”