Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

Bioneuroemoció

Terapeuta: Alfonso Ortega

Preu per sessió: A consultar

Telèfon: 722 29 98 35

Disponibilitat: Tot l’any

DETALLS

bioneuromicion

La Bioneuroemoció® és un mètode de consulta humanista que estudia l’impacte de les emocions en el nostre cos i el funcionament del nostre inconscient. Aquest mètode sosté una visió holística i integral del nostre entorn, en el qual tot està interconnectat.

Per a això, la Bioneuroemoció® basa el seu mètode en els estudis sobre les malalties i el seu sentit d’adaptació. Es dóna suport principalment en coneixements de biologia i anatomia, i utilitza diverses metodologies com són la Programació Neuro-Lingüística, la Hipnosi Ericksoniana i l’estudi de l’arbre genealògic, entre d’altres.

La Bioneuroemoció® no pot equiparar-se a una teràpia o tractament. Tan sols és un mètode mitjançant el qual l’interessat consulta una altra forma de percebre una problemàtica determinada. Per aquest motiu, la seva intervenció sol ser puntual i no realitza un seguiment de l’evolució de la persona, excepte petició expressa de la mateixa o de l’acompanyant en Bioneuroemoción®, ja que entén que els resultats dependran no tant de la informació proporcionada per l’acompanyant , sinó dels canvis emocionals i conductuals que la persona porti a terme com a resultat d’una nova percepció.