Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

Sintergètica

Terapeuta: Hector Díaz

Preu per sessió: 60€

Telèfon: 691 50 84 76

Temps de la sessió: 90 minuts

Disponibilitat: Tot l’any

DETALLS

Què és la Sintergética?

sintergetica_circuloLa Sintergètica va ser desenvolupada pel Dr. Jorge Carvajal i un gran grup de metges, des de fa més de trenta anys, i s’estén avui dia per multitud de països, trobant-se dins del sistema de salut pública en alguns d’ells com Xile.

És un compendi de diferents medicines del món: Ayurveda (medicina índia), Medicina Tradicional Xinesa, teràpia manual, auriculomedicina, cromoteràpia, làser tou, bioenergètica i biocircuits … Englobant les visions mèdiques i filosòfiques d’Orient i Occident en una pràctica terapèutica, coherent i efectiva, sostinguda per una base i visió científica.

En una sessió de Sintergètica es busca l’origen o causa del desequilibri físic o malaltia, comprenent d’on ve a un nivell energètic i informacional. En la mateixa sessió es va transformant aquesta informació per eliminar la seva influència negativa en el cos físic, ajudant al cos a recordar el seu estat natural d’equilibri i salut.

Coneguda com Medicina de l’Ànima, la Sintergética treballa la Unitat del Ser, en tota la seva globalitat, i la connexió amb la realitat interna de la persona.