Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

Ana Belen Ortigosa

Ana Belen

SOBRE MI

Entre altres facetes , sóc educadora social, amb gran experiència en l’atenció a les persones amb diversitat funcional (física / psíquica / sensorial), i en l’atenció a persones amb alguna dependència. També tinc àmplia experiència en l’acompanyament emocional i educatiu a nens /es i joves.

M’entusiasma treballar amb persones i fer aflorar les seves capacitats i potencialitats.

Estic formada en TCI, Treball Corporal Integratiu, a l’Escola d’Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich.

Com tot l’art i la que potenciï el desenvolupament de la persona, em sedueix, també vaig fer Teatre Social, amb Ana Ara i Beatriz Huber, a l’Aula de Teatre de Mataró.

M’apassiona tot el que té a veure amb crear amb les mans, ja sigui córrer l’energia d’unes Barres, plantar una llavor, pastar el pa, o crear una tassa única. Per això també em considero artista i artesana. I em permeto sentir tots els beneficis que això em dóna. Si us interessa, podeu veure part de les meves creacions en www.karacolia.com

Enamorada de la natura i tota la saviesa que tanca. Hortolana de devoció. Dono suport com voluntària en un grup de Hort Social impulsat des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Premià de Dalt i liderat per la coorperativa Tarpuna. En aquest espai comparteixo en aprenentatge amb persones amb diferents situacions vitals, i contacte directe amb la terra i amb la màgia de sembrar i veure créixer vida.

Practico la Meditació Advaita i el Mindfulness.

Sóc una persona inquieta i apassionada, que se sent part de l’Univers, a gust amb el que és i en camí constant de creixement i transformació.

“Centre Ekilibra’t, on el més important ets tu.”