Dissabte - Diumenge TANCAT

Dill - Div 10h - 13h i 16h a 20h

T'esperem!

 

Monica Perego

Monica Perego

SOBRE MI

El meu nom és Mònica Perego i fa alguns anys va arribar a mi com un miracle la preuada “Ciència de la Vida” l’Ayurveda, vaig començar a estudiar massatges terapèutics a l’Escola Internacional de la Ayurveda amb el professor i mestre Sisupalan Kuttappan i després especialitzant-me en Nutrició Ayurveda a l’Associació Meinam amb la la Dra. Prachiti Kinikar Patwardhan.

Aquesta mil·lenària medicina holística va canviar la meva vida. A poc a poc vaig anar introduint canvis en la meva alimentació, cap a una més conscient i específica per al meu tipus de constitució (Prakruti), també aplicant les recomenades rutines diàries, meditant una estona cada dia, realitzant automassatges amb olis calents, practicant ioga i la veritat és que em sento fantàstica, per això vull compartir amb tu tots els meus coneixements i la meva experiència perquè puguis gaudir d’un vida més plena i saludable.

Tenia una professora que deia “el més important en aquesta vida és conèixer-nos” i la Ayurveda ens ajuda a comprendre la teva ment i escoltar el teu cos, ja que és un sistema de vida o medicina holística que abarca cos, ment i esperit. O sigui és un mètode d’autoconeixement, que comença per tenir el cos en equilibri i això ens ajudarà a tenir el mestratge del maneig mental, tan important en aquests temps on vivim en un estat d’estrès, conflictes, problemes etc etc.

Blog: http://vivelayurveda.blogspot.com.es/

“Centre Ekilibra’t, on el més important ets tu.”